Empresa / Instal·lacions
Ens hem especialitzat en la gestió logística de mercaderies alimentàries sensibles als canvis de temperatura.
El Grup Codina disposa d’una extensa xarxa de delegacions i corresponsals altament qualificats. Som presents en els principals centres de distribució Nacionals i Internacionals amb més de 15.000 m2 de instal·lacions pròpies.
La nostra seu Central està ubicada a Hostalets de Balenyà (Barcelona), estratègicament situada, som un punt d’unió entre Espanya i Europa. En aquesta seu, disposem d’una superfície de més de 8.000 m2 destinada a gestionar un important flux de mercaderies.
Les nostres instal·lacions estan adaptades per emmagatzemar i gestionar multi-productes, disposem de varies divisions segons la temperatura de conservació.
Divisions logístiques:
Zona Tº Ambient
Magatzem amb una capacitat de 35.000 m3 amb capacitat per a més de 4000 pallets. Estanteries fins a 5 nivells. Ubicacions per codis de barres. Destinat a mercaderies varies.
Zona Tº Controlada de 16 a 18 ºC
Més de 10.000 m3 recoberts amb panells tèrmics i equipats amb motors de temperatura graduada, idoni per emmagatzemar productes amb cobertura de xocolata, margarines, caramels, olis, conserves, etc.
Zona Tº Controlada de 2 a 6 ºC
Disposem de 3 cambres frigorífiques i una pre-cambra que ens permeten emmagatzemar fins a 300 palets a temperatura refrigerada, i a l’hora garantir-ne la millor conservació.
* Disposem dels registres sanitaris i controls de qualitat més rigorosos.