Transport Internacional

SERVEI 48/72 A LES
PRINCIPALS DESTINACIONS
SORTIDES REGULARS


Paqueteria, Paleteria, Lots, Càrrega Complerta, Serveis Exprés, Aeri, Marítim.

CODINA Grup disposa d’un flux regular de mercaderies amb servei a tots els països de la CEE tan en exportació com en importació. També, connexions setmanals i fiables amb els països de l’Est.

Posem a la seva disposició, serveis directes de Transport Terrestre Internacional en les modalitats Agrupatge, Càrrega Completa, Express i Temperatura controlada. Digui’ns quin producte ha de transportar i el seu destí, i ens ocupem de fer-l’hi arribar amb l’opció més adequada a cada necessitat.
Serveis a:
Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Marroc, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, Rep.Checa, Romania, Rússia, Suècia, Suïssa, Turquia.
PAQUETERIA
Sol·liciti informació dels nostres serveis de paqueteria Internacional en les modalitats d'agrupatge regular per a tot tipus de paqueteria.
EUROPAQ
Servei de Paqueteria Expres EUROPAQ, per paquets fins a 50 kilos de pes real. Sortides diàries a tot Europa. Transits d’entrega a partir de 48h. Entrega fiable y segura de cadascun dels seus enviaments. Tarifa Mono-paquet, apliquem tarifes en kilos reals per els enviaments terrestres , no volumètriques. Consulti les condicions d’aquest servei
PALETERIA
El servei de paleteria és la millor solució per les empreses que necessiten enviar els seus palets als diferents destins europeus. Amb CODINA Grup s’assegura d’un flux regular de mercaderia paletitzada des de la primera unitat de palet.
AGRUPATGE (LTL)
Aprofitis del nostre servei d'agrupatge Internacional i càrrega fraccionada per obtenir preus més avantatjosos, i reduir així , les seves despeses de transport.
CÀRREGA COMPLETA (FTL)
Deixi’ns gestionar les seves càrregues complertes i gaudeixi del nostre servei porta-porta directe. Tenim les solucions a tot tipus de càrrega. Consulti sobre aquest servei.
TEMPERATURA CONTROLADA
Servei de transport Refrigerat Internacional per palet. Consulti les condicions d’aquest servei, Palets, Lots, agrupatges i càrregues completes.